image

20 augustus 2016 - De Cocksdorp, Nederland

image

Deze foto werd gemaakt op 20 augustus 2016 in De Cocksdorp, Nederland met een Sony DSC-HX50.

1. Arjan sr:
    21 augustus 2016
    Goed om te lezen dat Texel van alle kanten goed bevalt. Iedereen vermaakt zich en het weer is redelijk. Komende week geeft aan nog mooi weer te zijn. Hoop dat jullie hier nog volop van kunnen genieten. Heel veel plezier nog
  2. Thom en Mieke:
    21 augustus 2016
    Hallo Kinderen,
    Genieten van al die prachtige foto's en natuurlijk van je verhalen.
    Heerlijk, zo aan het strand. En helemaal als je bijna alleen op het strand bent. Dat is echt genieten.
    Nu nog een lekker kleurtje.(je vader hoor ik al zeggen, waar gaat dit in godsenaam over). Niet belangrijk, weet ik, maar toch!! Alhoewel als ik jou Nikje zo op de foto zie dan heeft je gezicht niet zo heel veel meer nodig. De komende dagen kunnen jullie nog volop genieten want het wordt tropisch. (bij jullie toch ook?????? (grapje)
    Gisteren heb ik het gras gemaaid (molengaarde) en de zijkantjes geknipt. Wat een geklooi is dat. Af en toe wat gesnoeid , (klein beetje) en geveegd, kortom het ziet er weer keurig uit. Het blijft me altijd verbazen , dat als je een paar weken niets aan een tuin doet, hoe deze er dan uit ziet. Het was heerlijk weer dus ik doe het graag. En het geeft altijd een kick(je) als je het resultaat ziet.
    Gisteravond onze jaarlijkse straatbarbeque gehad. Was erg gezellig. Van alles volop genoten. Vandaag een iets rustige dag dus!!
    Dikke kus van ons. (ook van mij, Skye xxxxxxx)