Weinig wifi
10 juli 2019 - Revelstoke, Canada
Waar we in California nog een hotspot in de camper hadden, is dat hier helaas niet het geval. We zijn daardoor ook wat minder goed online dan bij eerdere reizen, en ik zal dan ook wat minder vaak een verhaal plaatsen. Vandaag express een camping uitgezocht met wifi, maar vanaf morgen gaan we de parken Banff en Jasper in, en ik verwacht niet dat we daar wifi hebben.
Kortom het volgende verhaal zal nog iets langer duren ben ik bang. Neemt niet weg dat we het hier heerlijk hebben en van het een in het andere anzichtkaartje belanden. Ongelofelijk welke vergezichten je hier allemaal ziet, de een nog mooier dan de ander.
We zijn heel benieuwd naar de nationale parken en wat we daar gaan zien. Hopelijk ook beren en elanden, maar he, we hebben iig al 4 eekhoorns gezien en een muis :)

Kind, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een leeftijd, 41 jaar. En, je verjaardagscadeautje heb je al. Een reis naar Canada.
Goed om je mooie verhalen weer te lezen. We kunnen ons een beeld vormen van het prachtige landschap van "Bigfoot". Geniet op je verjaardag met nog meer teugen .
Wij drinken vanavond een borrel op onze trotse dochter. Kus ook voor de chauffeur en de bijrijders.
Paps en Mams.
Wat weer een leuk verslag over de belevenissen en natuurlijk genieten van de foto's. Wat ziet het er prachtig uit.
Verder veel plezier en we zien weer uit naar het volgende verslag.
Een dikke knuffel voor jullie alle vier van ons. Joop en Ank